Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jasne.- uśmiecham się i zakładam włosy za ucho.- Sylwestra nadal mam wolnego i mogę się postarać aby Mandy nie było domu.- śmieję się cicho.
- Ja tam na nią nie zwracam uwagi po prostu - nachyliłam się do niej z zachęcającym uśmiechem.
- A jakby teraz tutaj przyszła z wałkiem do ciasta gotowa ci przywalić za to, że wszedłeś bez jej pozwolenia?- chichoczę wyobrażając sobie to. Lekko się do niego przysuwam.
- Hmmm zamknęłaś drzwi na klucz. Pokój jest tylko nas... - mruknąłem trącając jej nos swoim.
- Coś sugerujesz?- uśmiecham się słodko i zakręcam na palec kosmyk włosów.
- No, że nikt nam nie będzie przeszkadzał - uśmiechnąłem się i zatopiłem palce w jej złotych włosach,
- Taak, zdecydowanie okoliczności nam sprzyjają.- kiwam lekko głową i przesuwam dłoń na jego policzek.
Denerwują mnie już te podchody. Pochylam i całuję ją najpierw delikatnie, a potem coraz głębiej.
- No wreszcie się zdecydowałeś. Myślałam, że nigdy się nie zdecydujesz.- szepczę między pocałunkami i zarzucam mu ręce na szyję.
Przewracam oczami i przewracam ją plecami na łóżko. Nadal ją całowałem coraz bardziej zachłannie.
- Rany, ale mi tego brakowało... - sapnąłem schodząc z pocałunkami na jej szyję.
- Teraz będziesz miał tego zdecydowanie pod dostatkiem.- mruczę i zaciskam jedną dłoń na pościeli a drugą na jego plecach.
Całuję ją w dekolt , a zaraz znów wracam do ust. Całuję ją długi namiętnie, gdy w końcu odsuwam się na chwilę i zdejmuję z siebie w końcu bluzę i zaraz potem podkoszulkę. Zaraz znów zacząłem ją całować.
- Na dole nadal jest Mandy.- chichoczę cicho. Przesuwam dłońmi po jego plecach i rysuję różne wzory paznokciami.- Teraz rozbierz i mnie.- mrugam do niego i uśmiecham się zadziornie.
- Ciii Mandy nic nie usłyszy... - zapewniłem i łapiąc ją za biodra jechałem dłońmi po jej ciele w górę, podciągając koszulkę, aż w końcu zdejmując ją jej przez głowę. Znów pocałowałem ją w odkryty dekolt i schodziłem drobnymi pocałunkami na brzuch, całując osobno każde żebro.
Kilka razy pod rząd wzdycham cicho i zaciskam dłonie na jego plecach, mam wrażenie, że niedługo będziesz na nich czerwone szramy.- Przepraszam za wszystkie ewentualne zadrapania na plecach.- szczepce cicho
Zaśmiałem się cichutko wodząc ustami po jej skórze.
- To całkiem przyjemne - zapewniłem jedwabistym tonem. Zostawiłem niepewnie małą malinkę na jej brzuchu, a gdy usłyszałem jej jęk aprobaty, zacząłem je zostawiać odważniej.
Przegryzam lekko wargę i tak jak się obawiałam przesuwam paznokciami w dół po jego paznokciach, ma teraz czerwone rysy. Wstrzymuje oddech gdy zaczyna mi robić kolejną malinkę..
Delikatnie składam ostatni pocałunek na jej podbrzuszu, a potem unoszę wzrok pytająco. Leży w ciszy, pazurami wszczepiona we mnie, a mi szczerze mówiąc nie przeszkadzają rany. Jej widok wystarczy mi do szczęścia.
Kiwam lekko głową na tak. Doskonale wiem co chce zrobić. Co chcemy zrobić... Delikatnie przesuwam dłońmi po jego plecach a następnie przesuwam się z dłońmi na kark i włosy.
*po ten teges**bo po co wszystko rozpisywać, użyjmy wyobraźni*
Położyłem się obok Grace uśmiechnięty, oddychając głęboko.
- Kocham cię... - szepnąłem trącając jej nos swoim.
- Ja ciebie też bardzo kocham.- uśmiecham się słodko i ogarniam mu niesforny kosmyk włosów z czoła.
Przyciągam ją do siebie i kładę sobie na brzuch. Znów ją całuję, znacznie delikatniej.
- Ja ciebie bardziej głuptasku...
- Nie sądzę, ja bardziej Ptysiu.- gładzę kciukiem po policzku.Nachylam sie lekko.- Zostań na noc.- szepce mu do ucha.
Uśmiecham się, szczerze zaciekawiony co może kryć się pod tą propozycją, ale szybko wracam do rzeczywistości.
- Twoja gosposia widziała jak wchodzę, a jeśli nie zobaczy, jak wychodzę, może zacząć coś podejrzewać - mówię poważnie.
- Zawsze mogę jej powiedzieć, że może juz iść a my sie tylko uczymy- wzruszam lekko ramionami- Naprawdę kocham jak sie uśmiechasz.- mrugam rzęsami i wpatruje sie w niego.